Erisept CHG 200 ml

Ihon ja hiusten desinfioivaan pesuun, tehoaineena klooriheksidiinidiglukonaatti 4 %.

Käytä tuotetta lääkärin tai hoitohenkilökunnan antamien ohjeiden mukaisesti.

Tuotteen pH: 6

Valmistusmaa Suomi.

Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
KiiltoClean Oy
Tilaustuote, varmista saatavuus
SKU:
334382
17,05 €
85,25 € / 0.2000
Tuotetta käytetään kuuriluontoisesti, 1-2 kertaa päivässä 2-5 vrk ajan. Levitä vaahto kostutetulle iholle ja hiuksiin esim. suihkupesun aikana. Koko vartalon ja hiusten pesuun tuotetta kuluu kerralla yhteensä n. 30 painallusta, henkilön koosta riippuen. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja korvien sisäosaan. Huolellisen peseytymisen jälkeen huuhtele hiukset ja vartalo ja kuivaa ne puhtaalla pyyhkeellä. Anna tuotteen vaikuttaa ihon pesun aikana vähintään 1-2 minuutin ajan ennen huuhtomista. Tarvittaessa vaahtoa voi annostella kostutetulle pesukintaalle ja suorittaa desinfioiva pesu vuodepesuna. Pesun jälkeen huuhtelun korvaa ihon pyyhintä Erisan Pesupyyhkeellä tai veteen kostutetulla pesukintaalla. Em. tavalla voi käsitellä myös ainoastaan tulevan toimenpidealueen. Noudata terveydenhuollon henkilöstön antamia ohjeita, mikäli olet saanut erityisohjeita tuotteen käytöstä.
> +5 °C, säilyy 4 v. valmistusajankohdasta.
Kun käytät tuotetta ensimmäisen kerran tai epäilet herkistymistä, kokeile sen soveltuvuutta pienellä ihoalueella. Levitä vaahtoa n. 3x3 cm alalle kyynärtaipeen alapuolelle. Mikäli ihoärsytystä (punoitusta, tuntuvaa kirvelyä tai ihottumaa) esiintyy pian levityksen jälkeen, ei tuotteen käyttöä pidä jatkaa.
Samanaikaista saippuan, pesunesteiden tai shampoon käyttöä tulee välttää, sillä nämä tuotteet anionisia tensideitä sisältävinä vähentävät tuotteen mikrobisidista tehoa. Klooriheksidiini ja natriumhypokloriitti (myös muut klooriyhdisteet) yhdessä aiheuttavat värjäytymiä tekstiilimateriaaleihin.