Sulkavan Apteekki

Sulkavan Apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla Sulkavan keskustassa. Tarjoamme ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua Sulkavalla. Apteekissamme on laaja valikoima, aina hyviä tarjouksia sekä mukava, ystävällinen palvelu.

Sulkavan Apteekissa työskentelee apteekkarin lisäksi proviisori, kaksi farmaseuttia ja tekninen apulainen. Apteekkari vastaa apteekin toiminnasta ja sen kehittämisestä. Proviisorin tehtävänä on huolehtia asiakaspalvelusta, henkilöstöhallinnosta, tietotekniikasta ja avustaa apteekkaria apteekin hoidossa.

Farmaseutit huolehtivat asiakaspalvelusta, toimittavat lääkemääräyksiä tarkastaen samalla lääkkeen oikean annoksen ja yhteensopivuuden sekä opastavat asiakkaita lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Farmaseutit jakavat lääkkeitä dosetteihin ja tilaavat annospussilääkkeet.

Teknisen apulainen tilaa lääkkeet ja muut tuotteet tukkuliikkeistä ja huolehtii tilattujen tavaroiden paikoilleen laittamisesta, huolehtii laskutuksesta ja hyllyjen siisteydestä.

 

LOHILAHDEN LÄÄKEKAAPPI

Sulkavan apteekilla on Lohilahdessa palvelupiste, josta voi ostaa tavallisimpia itsehoitolääkkeitä kuten särky-, flunssa,- ja allergialääkkeitä sekä haavanhoitotuotteita ja perusvoiteita. Asiakassopimuksen tehneille asiakkaille lähetämme myös reseptilääkkeitä palvelupisteelle.

 

 

Ota yhteyttä

Puh. 015 471 054

 

Avoinna:
Ma – pe 9-17
l
a 9-14
Poikkeusajat pyhäpäivinä.

Kauppatie 4, 58700 Sulkava